Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Att ta en kajaktur en sommardag i Stockholm borde alla få uppleva. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Stockholm bjuder verkligen på en fantastisk utsikt för paddlare!Kajakuthyrning Stockholm & kajakbutik | Långholmen kajak

Paddla kajak är en rolig aktivitet som passar alla i hela familjen eller för kompisgänget. Det är inte svårt att lära sig att paddla och du kan vara total nybörjare och ha roligt ändå.

Om du vill paddla kajak i Stockholm är det Rålis Kajak du ska vända dig till! Välkommen med din bokning!
Alla kan paddla kajak
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ta med dig hela familjen när du ska hyra kajak hos oss! Vår kunniga personal ger er rätt utrustning och den hjälp ni behöver. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Om du vill vara ute längre kan en tur runt Essingeöarna eller Årstaviken vara något för dig. Vart du ska är såklart helt upp till dig https://raliskajak.se!

På många ställen finns dessutom caféer eller mattorg att stanna till vid en stund. Det finns alla förutsättningar för en väldigt trevlig dag helt enkelt!
Paddla i grupp
Om du vill lära känna andra människor och inte har lust att paddla själv så erbjuder vi en fin möjlighet att kunna få paddla tillsammans med andra.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! På torsdagar hela sommaren så paddlar vi ut i grupp till någon fin plats där vi sedan har picknick.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. Efter turen har vi tillsammans knytis-picknick på bryggan. Du kan vara total nybörjare, förkunskaperna spelar ingen roll. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Våra priser börjar på 270 kr. Se vår fullständiga prislista på vår hemsida!

Om företaget

Rålis Kajak har funnits sen 1999.På den tiden var det ett café med namnet Kafe Kajak och låg på Kungsholmen. I början drev vi det bara som ett café, men eftersom vi har ett stort kajakintresse och att vi låg så nära Stockholms kajakklubb så började vi efter en tid även hyra ut kajaker.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning.Du kan känna dig trygg med att hyra kajak från oss! Boka kajak hos oss nu, välkommen!

Related Post

serrurier ansserrurier ans

What is the very best way to select a reliable motor vehicle crisis locksmith? Which is a issue you ought to be asking even ahead of you need to have